Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Artroza, artrita, reumatismul – vești bune de la Mimi Walter

fragment extras de aici http://hrana-vie.blogspot.be/2013/02/artroza-artrita-reumatismul.html

mimi walter 2Artroza, artrita, reumatismul
Celor mai multi oameni le vine greu sa creada, insa TOATE bolile reumatice si articulare sunt strict legate de modul de viata si de alimentatie. Toti marii medici care au tratat pacientii prin metode naturale de tratament au demonstrat din plin acest lucru, vindecand zeci de mii de cazuri, declarate de medicina alopata ca fiind “incurabile”! Si atunci de ce medicina alopata nu vrea sa accepte aceasta realitate nici in ziua de azi??? Raspunsul e simplu ca buna-ziua: banul conduce lumea (dar v-ati intrebat deja, oare cine conduce banul?). Pacientul care este tratat prin metode alopate, este legat practic de maini si de picioare: trebuie sa mearga regulat la medic, sa-si fac permanent analize, sa ia medicamente – o viata intreaga! Industria farmaceutica castiga anual o avere de pe urma unui astfel de pacient. Si desigur ca nu poate vedea cu ochi buni medicii care le spun pacientilor lor ca nu au nevoie de niciun medicament, ci numai de o schimbare drastica a modului de viata si de alimentatie. Si atunci, acesti medici sunt urmariti si haituiti o viata intreaga, se incerca denigrarea lor cu orice pret – mai multe puteti citi si AICI.

Mie mi s-a pus diagnosticul “inceput de artroza” la numai 25 de ani, intr-o dimineata rece si umeda de toamna, cand nu am mai reusit sa ma dau jos din pat de dureri de genunchi (seara nu avusesem absolut nimic!). Cu greu m-am tarat pana la medicul de casa, care m-a trimis mai departe la specialist, care dupa ce mi-a facut radiografii din toate unghiurile, mi-a spus ca am artroza, ca boala e incurabila si ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu voi mai putea schia niciodata, ca nu voi mai putea alerga, s.a.m.d, si ca va trebui sa invat sa traiesc de-acum cu boala.

vezi articol complet aici http://hrana-vie.blogspot.be/2013/02/artroza-artrita-reumatismul.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.