Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Asociatia pentru sanatate educatie si familie – Prietenii sistemului imunitar

Acest proiect se incadreaza in tematica educatia pentru sanatate si are drept scop sa promoveze in randul elevilor din ciclul primar un stil de viata sanatos. Este stiut faptul ca informarea cu privire la un stil de viata sanatos este bine sa inceapa cat mai curand, de aceea consideram ca pentru elevii din ciclul primar este binevenita o astfel de prezentare.

Proiectul consta intr-o prezentare powerpoint foarte atractiva pe intelesul elevilor de la ciclul primar a factorilor pentru un stil de viata sanatos. Elevii vor afla lucruri interesante despre invadatorii împotriva cărora luptă sistemul imunitar şi despre prietenii sitemului imunitar: alimentaţia sănătoasă, apa, lumina soarelui, exerciţiul fizic, aerul, odihna, echilibrul, o inimă veselă şi binevoitoare.
Seminarul are caracter interactiv si isi propune sa ii ajute pe elevi sa ia decizii in privinta obiceiurilor legate de stilul de viata.
La finalul seminarului se prezinta si revista Prietenii Sistemului Imunitar, care reprezinta suportul de curs pentru acest seminar si care ii poate ajuta pe copii sa retina aceste informatii pe termen indelungat.

 

 

http://asef.ro/prietenii-sistemului-imunitar/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.