Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

BBC – Extractul din semințe de struguri poate elimina celulele canceroase

Este exact ce ne spunea Dr.Mărginean, dar câți l-am crezut ?

Extractul din semințe de struguri poate elimina celulele canceroase care cauzează leucemia, potrivit cercetătorilor americani de la Universitatea din Kentucky, informează BBC.

În experimentele de laborator, cercetătorii cu observat că extractul din semințe de struguri provoacă autodistrugerea celulelor canceroase. Potrivit cercetătorilor, în 24 de ore, nu mai puțin de 76% dintre celulele expuse la extract au fost ucise, în timp ce, în aceleași condiții, celulele sănătoase nu au fost afectate în niciun fel.

Studiul americanilor oferă posibilitatea descoperirii unor noi tratamente, însă cercetătorii sunt de părere că este încă prea devreme să recomande consumul de struguri că antidot pentru cancer.

Semințele de struguri conțin mulți antioxidanți, inclusiv reservatrol, care este cunoscut pentru proprietățile sale anticancerigene.

Sursa: Realitatea TV

1 comment to BBC – Extractul din semințe de struguri poate elimina celulele canceroase

  • Zinica

    Bună ziua va rog frumos sa mi spuneți de unde pot procura aceasta minune de extract de sâmburi de strugure , și cât costa?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.