Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Ceva Necunoscut face ceva ce noi nu pricepem”¦

Un documentar interesant despre fenomenele psihice paranormale (vindecarea spirituală, telepatia, psihokinezia, clarviziune, premoniția) și autentificarea lor științifică. Renée Scheltema, realizatoarea documentarului, a călătorit în SUA pentru a se întâlni cu oameni de știință de top, parapsihologi, psihologi, fizicieni, medici din domeniul cercetării cum ar fi prof. Charles Tart, prof. Gary Schwartz, dr. Larry Dossey și dr. Dean Radin. Pe drum, ea colectează povestiri anecdotice de la celebrități din domeniu, cum ar fi Nancy Myer (detectiv psihic), Arielle Ford (autor), Dr Edgar Mitchell (astronaut) și intuitiva Catherine Yunt.
Oamenii de știință din documentar prezintă o serie de cercetări și experimente științifice, de laborator, care atestă că aceste puteri “paranormale” sunt de fapt ”normale” și fac parte din înzestrarea noastră nativă.
Documentarul ne arată într-un mod pragmatic, cum știința și spiritualitatea se întâlnesc într-o colaborare fructuoasă, pentru viitorul omenirii. Deasemenea este prezentată într-un mod riguros legatură dintre mintea umană individuală și conștiința colectivă, demonstrându-ne astfel, că axioma spirituală “Toți suntem Unul” nu este doar o speculație mentală.
Iar ca idee-forță, în încheierea scurtului sinopsis, merită să menționăm replica din documentar a prof. Gary Schwartz “Puțină știință te îndepărtează de spiritualitate dar multă știință te apropie de spiritualitate”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.