Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

ciuperci pe tălpi

1. Pentru ca si eu m-am folosit de multe retete naturiste trimise de cititori, as dori sa-i ofer un sfat d-nei Adriana, mai precis un leac pentru talpile sotului dumneaei, tratament care pe mine m-a ajutat. Puneti la fiert intr-o oala 3 l de apa. Cand apa clocoteste, o luati de pe foc si adaugati trei pliculete de bicarbonat de sodiu. Lasati-o sa se raceasca, astfel incat sotul dvs. sa poata sta cu picioarele in acest amestec. Baia dureaza pana apa devine calduta. Apoi, se sterg talpile cu un prosop curat si se tamponeaza talpile, calcaiele, degetele si unghiile cu solutie de Betadine sau iod (tinctura de iod). A doua seara se repeta baia, dar talpile se ung cu alifie de galbenele. Tratamentul se face alternativ: o seara cu Betadine, o seara cu alifie de galbenele. Eu, dupa prima baie, m-am vindecat. Din cand in cand, mai repet acest tratament, pentru ca este foarte comod. Rezultatul: mancarimile au disparut complet, talpile mi-au devenit fine. Va doresc succes!
Marina Beleceni – Aleea Cetatuia nr. 2, Bl. M20, sc. 1, ap. 14, sector 6, Bucuresti
2. O astfel de ciuperca se trateaza cu solutie Saburand (Saburo), care este un amestec de iod cu aspirina. Tratamentul se aplica astfel: se spala picioarele, se sterg bine, apoi cu un tampon de vata se aplica solutia pe toata talpa piciorului, inclusiv intre degete si se lasa sa se usuce pielea. Tratamentul se face seara, pentru ca picioarele sa se odihneasca si sa se aeriseasca. Solutia se aplica pana la disparitia mancarimii (aceasta poate dura 7-10 zile). Este de preferat ca dupa tratament sa se foloseasca numai ciorapi din bumbac, iar incaltamintea sa fie din piele. Va doresc din tot sufletul multa sanatate!
Rodica Soichin – sat Barateaz, nr. 214, jud. Timis, cod 1961

1 comment to ciuperci pe tălpi

  • ionela

    bunica mea avea o ciuperca de multi ani si daca nu citeam mai multe informatii despre aceasta boala cred ca nici acuma nu era vindecata. Deci a inceput sa foloseasca cateva produse naturale…o pudra naturala pentru picioare cu arbore de ceai, o crema antiseptica si o sticluta de ulei din arbore de ceai, toate produse de la Thursday Plantation. Pe picioare se spala un un sapun organic de la ei. Cate 3-5 picaturi de ulei amesteca cu crema antiseptica si o aplica dupa fiecare spalare pe picioare. Cand picioarele erau uscate aplica pudra. Asa cum ziceam, aceaste produse au ajutato sa se vindece.le recomand.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.