Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Cum să devii vegetarian – documentar video

Vă prezentăm un film documentar online subtitrat care avansează ideea că majoritatea, dacă nu chiar toate bolile degenerative care ne afectează pot fi controlate sau chiar diminuate prin respingerea actualului nostru meniu, bazat pe alimente de origine animală sau procesate și trecerea la o alimentatie vegetariană.
În ciuda tehnologiilor medicale tot mai avansate, omenirea este tot mai bolnavă: numărul cazurilor de diabet a explodat în rândul populației tinere, bolile de inimă și cancerul sunt principalele cazuri de deces, chiar dacă milioane de dolari sunt cheltuite în fiecare an pentru a găsi un leac tuturor acestor afecțiuni.

Astfel că totul se rezumă la următoarea întrebare: Ce să mâncăm ca să trăim sănătos? Specialiștii în nutriție și medicii nutriționiști consultați de realizatorii acestui documentar susțin că problema are o soluție simplă: adoptarea unei diete vegetariene.

1 comment to Cum să devii vegetarian – documentar video

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.