Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Dna Dr.Teodora Indrei Stoica

articol preluat cu bunăvoința lui Mimi Walter (de aici)

Deși doamna doctor Tedora Indrei Stoica a scris un capitol foarte important în istoria medicinii naturale din România, este din păcate foarte puțin cunoscută în țară. Eu am “întalnit-o” întâmplător în Internet pe fiica dânsei, Olivia, care a avut bunăvoința să-mi spună povestea tare impresionantă a familiei sale.

Doamna dr.Teodora Indrei Stoica a studiat medicina generală, după care s-a specializat în psihiatrie. A practicat medicina la Deva și la București. În vara anului 1982, după reintoarecerea din vacanța de vară de la Constanța, a descoperit un mic nodul la subraț. După câteva săptămâni, a constatat că nodulul a început să crească și atunci s-a hotărât să-și facă diferite teste și investigații. La începutul anului 1983 a fost internată în spital și operată, amputându-i-se tot sânul. Rezulatatul a fost necruțător, avea cancer, iar doctorii care o operaseră, nu îi mai dădeau mai mult de 6 luni de viață.

vezi continuarea pe pagina sursă aici

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.