Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Dr. Doru Laza – Cancerul (prezentare video)

Cancerul

9 comments to Dr. Doru Laza – Cancerul (prezentare video)

 • Eugenia Carmocan

  D-L ISUS sa va binecuvinteze !

 • IQ

  “iata-ne dupa 2 luni de abstinenta” ?? :)))

 • Ana Bujor

  Buna ziua,
  Numele meu este Ana Bujor si sunt reporter la Stirile Kanal D si la emisiunea Asta-i Romania. As dori sa vb cu dvs pentru a filma pentru emisiune. Va rog frumos dati-mi un mesaj cu nr dvs pe adresa mea de mail sau dati-mi un telefon pe nr: 0726 268 203. Va multumesc!

  Ana-Maria Bujor
  Reporter kanal D
  tel: 0726 268 203
  email: ana-maria.bujor@kanald.ro

  • Dr.Lucian Marin

   Buna ziua !
   Acest site nu apartine domnului dr.Laza. Va rugam cautati numarul de telefon si contactati-l.
   Eu, ca si administrator al site-ului, nu detin datele dumnealui de contact.
   Multumesc.

 • bunicu

  De cind medicii se pricep la cancer ????
  Cancerul e dat de un virus in simbioza cu Candida Albicans.
  Nenea ce vorbeste habar nu are, Cancerul nu este initiat de modificare genetica . Mergi taica si te impusca.
  Eu m-am cupat , din pasiune , de cancer si stiu cancerul si pe fatz a si pe dos.
  Am facut terapii.
  Nenea vorbeste prostii. Cancerul este asa pt ca vor medicii sa fie asa.
  Iodul din sare e bun. Unde ati gasit pe acest mascarici ?
  Medicii nu se pricep la cancer. E prea complicat pt cel mai slab pregatit grup dintre profesionisti. Rugaciunile niciodata nu s e implinesc. Cica neaparat biblica . Te pomenseti ca Budistii au mai mult cancer.
  Unde ati gasit pe acest mascarici, Laza ?

  • Marian

   Ptr Bunicu – Nu ai nici o idee despre cancer, ..Dr. Laza a facut o gramada de lume bine si au scapat de boli incurabile pe care “medicii” nu au nici cea mai mica idee ce inseamna, 99% din ei folosesc pastile pe care corpul nu este invatat cu ele, sau incearca sa rezolve simptome si nu vindeca nimic, dimpotriva, au efecte secundare devastatoare pentru sanatate, cum a declarat si Shane Ellison, peste 125000 persoane mor pe an din cauza medicamentelor prescrise. Personal, daca sustii ca sarea iodata e buna, ar fi bine sa o incerci pe tine, si de buna ce este, te va muti, nici nu vei mai putea scrie mesaje pe acest forum, daca urmezi acest drum..

 • nicolae

  Ref. la – Celulele tumorale

  Există şansa ca omul să poată controla eficient activitatea de apariţie şi dezvoltare a celulelor maligne

  Celulele tumorale şi afecţiunile provocate de ele, reprezintă o problema complexă cu foarte multe necunoscute, iar aceasta face ca eforturile medicilor şi aşteptările pacienţilor să fie de multe ori zadarnice.
  Toate informaţiile deţinute până actual de om, despre celulele tumorale, sunt practic insuficiente de a putea rezolva eficient problemele legate de afecţiunile maligne. Pentru aceasta, trebuie mai întâi să lărgim la maxim orizontul cunoaşterii, cu noi informaţii „cheie” în acest domeniu, iar eu nu am capitulat şi am făcut acest lucru, cu toată pasiunea şi forţa mea, în studiul de cercetare intitulat: „Totul despre celulele maligne şi combaterea lor” Iar acum, importanţa acestor noi descoperiri pot avea un impact decisiv pentru apărarea noastră anti-tumorală.
  Eu am făcut această lucrare nu pentru a impresiona pe cineva. Miza aici, ar putea fi oricând, chiar şi viaţa noastră. Am vrut ca lumea să ştie clar, în ce constă mecanismul care iniţiază apariţia şi dezvoltarea afecţiunilor maligne şi cine este practic principalul responsabil de această acţiune, pentru ca omul să poată reorienta şi adapta strategia sa de apărare eficientă, preventivă şi defensivă, faţă de afecţiunile maligne. Pentru ca omul să ştie ce ar trebuii să facă şi unde să caute o soluţie simplă, încât organismul lui, să devină imun faţă de pericolul tumoral.
  Nu este simplu să faci o lucrare de cercetare ştiinţifică aşa de amplă, într-un domeniu practic inaccesibil, situat dincolo de barierele cunoaşterii şi să reuşeşti totuşi, a scoate la lumină nişte mecanisme biologice necunoscute ale celulelor maligne şi nişte puncte „cheie” vulnerabile din comportamentul lor, care pot fi atacate selectiv.
  Nu sunt vorbitor de engleză, nu am sponsor, iar costurile de tradus şi editare sunt mari, mai ales pentru a susţine şi continua activitatea de cercetarea fundamentală şi aplicativă în acest domeniul al celulelor tumorale.
  Îmi pare rău că aceste noi informaţii şi soluţii despre celulele tumorale, nu pot să ajungă mai repede în circuitul public, pentru a le perfecţiona, pentru a le testate legal şi pentru a obţine licenţe de utilizarea lor.
  În timp ce multă lume tot speră şi tot aşteaptă de ani de zile, să apară ceva nou care să apere eficient sănătatea şi viaţa omului de această maladie nemiloasă, acum aceste informaţii noi, cu o astfel de importanţă publică, rămân ascunse printre hârtiile şi documentele mele, fără ca ele să aibă o şansă de a fi cunoscute şi mai ales de a fi în folosul omului.
  În acest sens caut o sugestie sau ajutor pentru a face cunoscute lumii, aceste noi informaţii pentru a continua această activitatea sau a edita una din cele patru cărţi scrise pe această temă intitulată “Viaţa mai presus de orice” care cuprinde totul despre celulele maligne şi combaterea lor (în 400 pag.).
  Vă mulţumesc pentru atenţia sau eventual sprijinul acordat.
  Cu stimă şi respect autorul acestor lucrări

  Nicolae Gheorghe
  Ccnt_nicolae@yahoo.com

 • nicolae

  După un efort colosal de realizare a unui studiu de cercetare, fără precedent de amplu, despre celulele tumorale, am ajuns în sfârşit şi eu, să editez prima carte, dintr-un serial de mai multe cărţi, axate fiecare, pe diversele subiecte principale, din această vastă lucrare de cercetare intitulată: Începutul sfârşitului cancerului la om. Lucrare, care pune în evidenţă tot felul de secrete şi puncte vulnerabile ale celulelor de cancer, tot felul de informaţii noi şi alte aspecte nemaiauzite până acum, despre aceste celule, sau despre mecanismul lor de apariţie şi funcţionare.
  Dezamăgit că nu am posibilitate de a publica această lucrare cu toate detaliile ei, dezamăgit că nu găsesc un sponsor sau că unele edituri, promovează doar cărţile comerciale, am decis să împart această lucrare pe mai multe fracţiuni, axate fiecare strict pe un anumit subiect. Iar tot pentru a reduce la maxim costurile de publicare, am renunţat şi la pozele sau schemele color, care demonstrează suplimentar anumite lucruri importante.
  Însă şi aşa eram pe punctul de a renunţa să mai public vreodată aceste noi informaţii şi concluzii cheie, despre celulele tumorale. Informaţii acumulate în decursul a peste 15 ani şi care ar putea ajuta lumea să scape odată, de coşmarul afecţiunilor maligne. Dar sprijinul moral şi material de a publica această carte, a venit tocmai de unde nici nu mă aşteptam. El a venit de la o doamnă în vârstă, iar meritul de a publica această primă carte, îi aparţine acestei doamne, Maria.
  Aşadar, mulţumesc încă odată, Doamnă Maria!
  Poate că denumirea şi estetica cărţi nu are cel mai bun efect comercial. Însă ea, are o valoare inestimabilă pentru omenire, întrucât este preţioasă pentru informaţiile ei, noi şi importante, care pot îmbunătăţii, controla şi schimba strategia de apărare anti-tumorală a omului. Tema, concluzia şi subiectul principal al acestei cărţi, este de a arăta lumii, în ce constă soluţia şi care este punctul sensibil, de unde se poate regla imunitatea organismului uman faţă de cancer. Şi, şansa omului, de a putea ajunge real, ca organismul lui, să devină imun faţă de pericolul acestor afecţiuni maligne, pentru a evita efectele lor dramatice, care pot strica uneori, pe neaşteptate, sănătatea şi viaţa omului, cum nu se poate mai rău. Sper să mai am şansa de a mai continua să public în acest serial fracţionat şi alte cărţi, cu alte subiecte la fel de interesante şi utile omului, din această lucrare.

 • Gicu Popescu

  Felicitari!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.