Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Dr.Max Gerson – O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului

Dr. Max Gerson s-a născut în 1881 în Wongrowitz în Germania. A studiat la universitățile din Breslau, Würzburg, Berlin și Freiburg.
Gerson suferea încă din timpul studenției de migrene foarte grele. Toți medicii consultați îi spuseseră că boala este incurabilă și că trebuie să învețe să trăiască cu ea. Dar el nu se mulțumi cu acest verdict și caută mai departe, iar în 1910, descoperi cartea unui medic italian, care recomanda în cazul migrenelor, diete alimentare. Și așa începu Gerson imediat să experimenteze cu propia persoană. Încercă mai întâi o dietă cu lapte, care nu aduse însă nici o alinare a suferințelor sale. După aceea, încercă o cură de fructe, urmată de o cură de legume, iar în final o cură mixtă de fructe și legume, în timpul căreia simți o îmbunătățire considerabilă a stării sale de sănătate. Migrenele deveniseră mai rare și durerile mai puțin intensive, însă nu încetaseră cu desăvârșire.

vezi continuarea articolului de la sursă aici

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.