Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Gândește cutezător -Asociatia pentru sanatate educatie si familie

Copiii si in mod special adolescentii au nevoie de modele de viata. Seminarul

Gandeste Cutezator este inspirat din viata renumitului neurochirurg Ben Carson. Acesta ajunge din cel mai slab elev la invatatura un elev eminent si apoi primul medic care reuseste separarea gemenilor siamezi, datorita unui program de lectura impus de mama lui. El a conceput unacronim: Think Big, care contine in esenta secretele succesului sau si care ii poate ajuta si inspira si pe copii si tineri.

Seminarul Gandeste Cutezator are drept scop motivarea elevilor pentru a-si dezvolta potentialul intelectual, pentru a-si descoperi talentele si pentru a-si alege o profesie.

De asemenea, in cadrul seminarului sunt prezentate si alte mari personalitati ale omenirii cum ar fi Louis Patseur, Thomas Edison, Albert Einstein , care pot fi o sursa de inspiratie pentru elevi. Acest seminar are drept scop si motivarea elevilor pentru lectura, stiut fiind faptul ca exista un interes tot mai scazut pentru lectura in ultimii ani.

Seminarul se adreseaza elevilor din ciclul gimnazial si liceal, fiind prezentat bineinteles in functie de capacitatea intelectuala a acestora.La finalul seminarului are loc o prezentare de carte,si anume cartile Gandeste cutezator si Maini inzestrate care reprezinta suportul de curs al prezentarii si care ii motiveaza pe elevi sa citeasca si sa isi dezvolte talentele.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.