Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Mesaje de la cititori

Multumesc Bunului Dumnezeu ca existati si ca v-a dat puterea de-a iesi in fata si de-a fi util multora, printre care si eu; am nevoie de ajutorul dumneavoastra; ma bucur mult sa va ascult si ma straduiesc sa pun in aplicare sfaturile pe care ni le dati.
Fie ca Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza Lui si sa ne ajutati mereu cu sfaturile si cunostintele dumneavoastra!
Cu respect,

D.I. 19.09.2010

Faptul că știu că e nevoie de mine și de acest blog îmi dă puterea de a merge mai departe…Vă mulțumesc  !

2 comments to Mesaje de la cititori

  • dally

    Ma bucur enorm ca existati si ma pot informa de aici! Am o singura tristete: dr Marginean e probabil un medic bun, dar un om care lasa de dorit. Am auzit asta de zeci de ori de la cei consultati de el prin diverse turnee sau de cei disperati care il suna doar pentru a li se inchide in nas. Oameni disperati, cu boli grave, care au platit pentru protocolul lui de tratament, dar trebuie apoi sa se descurce singuri… Imi cer scuze pentru ca scriu asta, ma doare, insa asta e o realitate.

    • admin

      buna ziua. in leg. cu Dr.Marginean, intr-adevar, e un medic pasionat si mi-a placut de el..insa ca om, am auzit si eu cate ceva, asa ca nu va pot contrazice. Imi pare rau daca ati avut vreodata neplaceri in ceea ce-l priveste.. Eu sunt hotarat, cu ajutorul lui Dumnezeu , sa devin si un medic si un om de suflet… Va multumesc pt mesajul de pe altamedicina.!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.