Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Pur si simplu crud: Dând inapoi diabetul, in 30 de zile (DOCUMENTAR video tradus)

SIMPLY RAW – Reversing Diabetes in 30 Days
Pur și simplu crud: Dând înapoi diabetul, în 30 de zile (DOCUMENTAR tradus 2009)

vezi filmul tradus

În acest documentar este vorba de 6 indivizi, bolnavi de diabet (doi cu diabet de tip I, și 4 cu diabet de tip II), dependenți de insulina și medicamente, care merg la o clinică de întinerire din Arizona, numită “Tree Of Life Rejuvenation center “(Copacul vieții) și acolo, timp de 30 de zile, manaca numai crudități, fac mișcare, stau într-un mediu ambiant plăcut și se relaxează. Rezulatele sunt spectaculoase: 4 dintre ei renunță complet la medicamente și insulina (inclusiv unul cu diabet tip I ”“ despre care se spune că este insulino dependent toată viața lui și binenteles netratabil, că așa se spune în medicină convențională “Diabetul nu se poate vindeca”. Unul dintre ei renunță după 2 săptămâni, dar oricum și în cazul lui, efectele erau vizibile (renunțase complet la medicamente și insulina și avea valori normale de sănătate). Cel de-al 6 lea, cel mai rebel și condiționat dintre toți, care avea diabet de tip 1 din copilărie, nu a respectat condițiile de vindecare 100%, a ajuns la 5 unități de insulina în loc de 70 câte lua de obicei și și-a schimbat un pic atitudinea față de viață și tratament în sine..
Ne sunt prezentate încercările psihologice prin care trec eroii noștrii și luptă cu ideile preconcepute, cu multiplele condiționări pe care societatea, medicină convențională, mass media, anturajul, părinții, rudele șamd ni l-au oferit de când am venit pe lume.
CONCLUZIA: DA, DIABETUL ESTE TRATABIL !

10 comments to Pur si simplu crud: Dând inapoi diabetul, in 30 de zile (DOCUMENTAR video tradus)

 • Buna Lucian,

  Iti mai recomand un film extraordinar, Food Matters
  http://documentare.italk.ro/mancarea-conteaza-2008/

  Ligia

 • gmc

  Cum fac eu rost de acest video pt ca FBIul a blocat videoul?

 • andruta

  si eu ma intreb de ce nu mai poate fi vizionat filmul pe niciun site?? eu l-am vazut de cateva ori si as fi vrut sa-l arat si altor oameni suferinzi dar…..SURPRIZA!!!!!! ,,this video does not exist”. oare ce s-a intamplat?

 • andruta

  buna ziua!
  in urma vizionarii filmului si a documentarii mai amanuntite asupra proprietatilor anumitor alimenete in stare cruda, am hotarat, deacord cu sotul meu diabetic tip II, sa urmam o dieta raw, asa cum ne pricepeam noi din ce am inteles in urma documentarii. in momentul in care am inceput aceasta dieta(suntem inca la inceput si nu-l pot defini ca pe un nou stil de viata, desi ne-am dori sa reusim acest lucru) sotul meu lua urmatoarea medicatie:dimineata 2diaprel+1 siofor +exforge, pranz – 1 siofor, seara 1 diaprel+1 siofor+1crestor+36 unitati insulina .dupa 2 zile de dieta a renuntat la insulina, dupa 4 zile de dieta a renuntat la orice fel de medicatie, timp in care monitorizam glicemia de 4-5 – 6 ori /zi si se afla in limite normale(dimineata a avut valori cuprinse intre 92-117, postprandial cuprinsa intre 120-133-150-170, insa dupa 170 la 2-3 ore se regasea iarasi intre valori normale) .Acest lucru a durat 4 saptamani, dupa care sotului meu i s-a facut dor de un peste (macrou) la gratar. a servit asa ceva cam de 2 ori in 2 saptamani insa in ultima perioada valorile glicemiei au inceput sa creasca.150,180 chiar 250. e drept ca in ultima perioada n-a mai fost asa resctrictiv cu mesele(timp, cantitate,etc) a consumat mai multe fructe, a mancat mai tarziu de ora 19.00., iar caldura asta infernala i-a taiat tot cheful de efort fizic. m-ar interesa sa stiu sigur(cercetari stiintifice) daca exista un remediu natural pentru refacerea pancreasului, ce suplimente alimentare, plante, legume, fructe sunt indicate in vindecarea diabetului, daca cineva s-a VINDECAT intr-adevar de diabet(adica la un moment dat avand o alimentatie a unui om obisnuit inregistreaza valori normale ale glicemiei) . va multumesc! cu respect, andruta gavat

 • Aleeea

  pentru tratarea diabetului, dieta raw-vegan estevmai restrictiva – va recomand cartea “cure for diabetes” de gabriel cousens. O gasiti la paradisul verde. Este in lb engleza. Acolo veti gasi exact cum sa-l tratati pe sotul dvs., inclusiv ce suplimente si superalimente sunt recomandate. In maxim 1 saptamana de dieta va renunta complet la orice medicatie cu stabilizarea valorilor glicemiei la 80-85.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>