Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Secretele bucătăriei vegetariene (video) Dr.MargiAnne Isaia

dr.MargiAnne Isaia
Absolventă a Facultăți de Medicină din București – promoția 1982 – a practicat Medicină Generală, apoi Radiologie Diagnostic (Medic Primar) având și competență în Ecografie Generală.A emigrat prin căsătorie în Statele Unite în anul 2001. În urma examenelor Bordului Medical American este aprobată de ECFMG să practice medicina în SUA.
Interesată în Lifestyle Medicine și Medicină Preventivă Clinică, obține un Master în Sănătate Publică la Loma Linda University SPH în 2009 cu specializare în Nutriție.
În prezent Doamna MargiAnne Isaia este implicată în pregătirea și implementarea unui model privind Intervențiile de stil de viață, în special Nutriția Vegetariană, în tratamentul bolilor cronice degenerative.
Este inițiatoarea site-ului www.enthustiasticlife.net care cuprinde un program de educație privind promovarea sănătăți și combaterea bolilor secolului 21.
De asemenea, este inițiatoarea site-ului www.reinviesperanta.com dedicat refacerii în urma abuzurilor suferite în copilărie.
Episodul 19

Secretele bucătăriei vegetariene – ep. 19 from Enthusiastic Life on Vimeo.

Episodul 18

Secretele bucătăriei vegetariene – ep. 18 from Enthusiastic Life on Vimeo.

____________________________________________________
Toate prezentările le găsiți aici pe site-ul sursă http://www.enthusiasticlife.net/

Descarcă o prezentare în PowerPoint http://altamedicina.ro/wp-content/uploads/2011/07/SECRETE_-_R.ppt

12 comments to Secretele bucătăriei vegetariene (video) Dr.MargiAnne Isaia

 • mihaella

  un site de nota 10.

 • Buna ziua! Apreciez foarte tare initiativa si am vizionat doua dintre lectiile dnei dr., urmeaza impreuna cu mai multe prietene sa aprofundam acest domeniu, al gatitului sanatos. Va rog sa imi spuneti, cum gasim lectiile de la nr. 1 incepand?

  Cu stima,
  Mihaela S.

 • Multumesc foarte mult si imi cer scuze! Tocmai le-am vizionat pe primele 2, caci le-am gasit intr-un final, dar le-am gasit mai greu. Va felicit pentru intreg site-ul, am trimis link-ul site-ului dvs catre toata lista mea de prieteni acum cateva saptamani. Va spun, nu stiam ce sa citesc/vizionez mai intai…le-as fi citit/vizionat pe toate odata..

 • Mihaela Claudia

  Toate acestea…parca le asteptam demult. Predicile lui Joel Oesteen…am incercat mai demult sa le gasesc pe youtube si erau inlaturate de cineva, nu stiu de ce…cineva din alta tara..
  hrana sanatoasa si un stil de viata sanatos…mi le-am dorit si mi le doresc atat de tare, si totusi fiecare pas in cautare a fost greu si m-am impiedicat, pana acum… acum sunt hotarata pentru o schimbare totala.. (se poate sa dureze, stiu si asta, dar sunt pregatita..)
  arme in lupta anti-cancer….nu am pe nimeni in familie cu asta, multumesc Domnului, insa am vazut cate ceva in jur si mi-am dorit sa se poata ceva face, omeneste vorbind, acum inteleg ca se poate…
  cum se poate slabi sanatos… (nu pentru mine, ca n-am nevoie, ci pentru prieteni dragi)
  dar mai ales, toate legate de credinta in Dumnezeu si in Fiul Sau,
  am ades o credinta care “muta muntii”, am mutat multi munti, Ii multumesc Domnului, insa nu-i mai putin adevarat ca uneori am facut greseli atat de mari, incat am pus alti munti in loc…
  nu se poate decat ca toate acestea sa fie legate: sanatatea, un nou stil de viata si credinta in Dumnezeu…

  Cartea dlui Lucian Cristescu am citit-o, mi-a daruit-o cineva acum cateva luni…pe dl dr. Horst Muller l-am ascultat cand a venit la Ploiesti timp de o saptamana..

  Ma simt atat de bine pe acest site… imi sunt intr-un fel minunat familiare unele lucruri, altele, cum am spus, parca le asteptam, parca pun o caramida la mine, la constructia a ce sunt sau mai degraba a ce voi deveni…
  mi-e asa drag si gandul ca voi incepe sa gatesc sanatos, stiiiiu…am atat de putin timp sa gatesc incat e cel mai usor – era- sa arunc ceva in tigaie la…brr …prajit…dar am sa-mi fac acest timp, pentru inceput macar…MACAR pentru o zi pe saptamana si cate putin, si iar cate putin, e important si asta…ma face sa zambesc fericita gandul ca abia astept sa fac retetele alea…

  si stiti ceva, mai e important ceva pentru mine, da, e important: ati facut un “colaj” minunat cu tot acest site, si am descoperit consecventa intre ce se vede si ce e dincolo, ca sunteti grijuliu cu adevarat cu oamenii, dincolo de site, spun asta pentru ca am citit acum cateva saptamani cum ati luat partea dlui dr Margineanu in discutiile respective, ati cautat sa fiti drept ca pentru Domnul, nelaudand omul neaparat ci punand valoare pe munca lui, pe informatia adusa, care poate fi vitala pentru unii, si totusi ati stiut sa raspundeti cu diplomatie, cu finete dar si cu fermitate “oponentului” care chiar sarise calul dar a cedat abordarii dumneavoastra impecabile…
  gata, scuze din nou, va ocup tot spatiul aici, ideea fusese sa ma bucur momentan de lectiile de gatit ale dnei dr. Isaia, de care m-am indragostit deja… (desi am vizionat doar patru: 17, 18, 1, 2).

  Multumesc!! Si Domnul sa va binecuvanteze!

  • Dr.Lucian Marin

   Multumes..M-ati coplesit..cred ca sunt cele mai frumoase cuvinte ca mi s-au adresat. Bunul Dumnezeu sa va daruiasca din belsug binecuvantarile Sale!

   • The genius store caldle, they’re running out of you.

   • kenny on some songs can be remasterd re-dubbed or even changeged but there are those classic songs that just can’nt be changed. “rock n roll’are one of those songs that can’t be played like the original front, plant, page, jones, and bonhan, stick to the original and do’nt change a thing.

   • he also separated Sadie from her baby, but she didn’t care. I’ve seen Sadie claim otherwise in her book, Myth, I believe. I have really enjoyed listening to these tape. It’s like going back in time! Well done Cielodrive.com.

 • Mihaela Claudia

  Eu va multumesc… Gby!

 • Valentin

  Nota 10 plus…dintr-un “pradator” convins am ajuns fanul alimentatiei vegane.Deocamdata acumulez informatii si testez, dar sunt convins ca asta e singura cale de urmat.
  Keep up the good work…si un mare “MULTUMESC”!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.