Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Suplimente nutritive de la Forever Living

Garlic Thyme

Garlic Thyme

Garlic Thyme


Utilizarea usturoiului și a cimbrului în alimentație datează de mii de ani. Un papirus din Egipt (1500 î.H.) enumeră 22 de utilizări medicinale ale usturoiului. A sosit momentul să le înțelegem modul de acțiune.

Usturoiul și cimbrul, doi antioxidanți puternici ce se găsesc în Forever Garlic-Thyme, au fost combinați cu scopul de a crea o armă puternică pentru menținerea sănătății. Când usturoiul este tăiat sau zdrobit, enzimele intră în acțiune, producând un agent puternic. Studii au arătat că ceilalți compuși ai usturoiului sprijină procesele metabolice de transformare a lipidelor în energie și apăra organismul față de radicalii liberi.

Aceste capsule gelatinoase inodore mai conțin ajoene și lecitină care emulsionează lipidele. S-a dovedit, de asemenea, ca și compușii cu sulf au efecte benefice. Usturoiul mai conține germaniu, un microelement despre care se presupune că stimulează sistemul imunitar și seleniu, un microelement antioxidant.

Cimbrul conține antioxidanții tanin, fenol și timol. Alte substanțe nutritive existente în Garlic-Thyme sunt potasiul, calciul, magneziul, vitaminele B si C.

Ingrediente Forever Garlic-Thyme:

– Concentrat de ulei de usturoi (10 mg echivalente la 1.000 mg caței de usturoi proaspăt), cimbru de gradină (50 mg frunze pulbere), ulei de canola, gelatină, glicerină, lecitină, ceară de albine, apa purificată, extract de roșcove.

Mod De Administrare Forever Garlic-Thyme:

– A se consuma o capsulă la fiecare masă.

Conținut: 100 capsule gelatinoase moi.

Forever Fields of Greens

Forever Fields of Greens

Forever Fields of Greens


Stilul modern al vieții noastre și comoditatea oferită de “fast food-uri” determina neglijarea consumării alimentelor bogate în substanțe nutritive proaspete. Forever Living Products oferă o soluție simpla pentru o “alimentație comodă” prin Fields of Greens. O privire aruncată asupra listei cu ingrediente dezvăluie o abundență de elemente nutritive, formulate în mod special pentru a combate deficientele nutritive.

Luați-vă vitaminele, mineralele, enzimele, antioxidanții și clorofila care va lipsesc. Fields of Greens combină iarba de orz (continand potasiu, calciu, magneziu, fier, sodiu, cupru, fosfor, zinc și mangan) iarba de grau (continand vitamine, minerale și microelemente), lucerna (bogata în minerale, vitamina A, B6, E și K) și ardei iute (pentru a favoriza circulatia și digestia). Am adaugat, de asemenea, miere, o sursa importantă de vitamine, minerale și aminoacizi, pentru efectul energizant și menținerea sănătății.

Mod De Administrare :

– A se consuma 2-3 tablete pe zi inainte de masa cu 30 minute.

Continut: 80 de tablete.

Forever Kids

forever kids

Tabletele de Forever Kids conțin vitamine, minerale și fitonutrienti, componente de baza ale fructelor și legumelor. Cantități semnificative de vitamina A, C, D, E; Bl, B2, B5, B6, B12, calciu, magneziu, zinc, cupru, mangan sunt obținute pe cale strict naturala din roșcove, spanac, broccoli, varză, mere, merișor, roșii, lămâie.

Dați copiilor voștri nutritivele de care au nevoie zilnic, prin Forever Kids Chewable Multivitamins. Aceste multivitamine amuzante și delicioase asigură atât adolescenților, cât și copiilor în creștere (peste doi ani), necesarul de vitamine și minerale vitale, substanțe nutritive vegetale, care, poate, le lipsesc.

Substanțele nutritive vegetale se găsesc în legume și fructe. Noile tehnici de prelucrare ne permit să emulsionăm, să deshidratăm și să uscăm prin liofilizare fructe și legume proaspete pentru a proteja valoroasele substanțe nutritive, vitaminele, substanțele minerale și enzimele necesare organismului. Rezultatul este o multivitamină cu gust delicios, masticabilă, amuzantă, o completare a seriei de suplimente pe care le oferă Forever Living Products.

Nu contine zahăr, aspartat, coloranti sau conservanti sintetici, iar nutritivele vegetale de bază sunt extrase din produse nutritive cum ar fi morcovii, acerola, brocoli, spanacul, varza, merele, afinele, tomatele și citricele. Veti fi încântati de gustul natural de portocală și struguri și veti fi cuprinsi de liniste sufletească.

Mod De Administrare Forever Kids:

– copii sub 4 ani: 1 – 2 tablete zilnic (se mesteca);

– copii peste 4 ani și adulti: 2 – 4 tablete zilnic.

Conținut: 120 tablete

Forever Active Probiotic

Probiotic


Microbii sunt microorganisme vii care există în corpul uman și joacă un rol în starea generală de sănătate. În timp ce unii microbi sunt dăunători, există și unele specii care sunt benefice pentru organism. Aceste “bacterii bune” sunt numite “probiotice”. Termenul provine din limba greacă și înseamnă “pentru viață”. Forever Living Products recunoaște rolul important pe care îl au microbii benefici pentru sănătatea omului, precum și nevoia de a suplimenta această cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice. Creat pentru a promova un sistem digestiv sănătos, Forever Active Probiotic – sub forma unor capsule mici, ușor de înghițit, ajută la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvată și stilul de viață, care pot conduce la o scădere a numărului probioticelor naturale din organism. Forever Active Probiotic acționează în principal la nivelul colonului, unde ajută la procesul de digestie și la eliberarea substanțelor nutritive în vederea absorbției. De asemenea, contribuie într-un mod pozitiv la procesul de creștere și dezvoltare, prin menținerea echilibrului și sănătății organismului.

Întrucat probioticele sunt destul de fragile, Forever Active Probiotic se bazează pe o tehnologie de încapsulare exclusivă, patentată, care le protejează și eliberează combinația unică de șase tipuri de microbi numai după ce aceștia ajung la destinația dorită din intestinul gros. Probioticele din compoziția produsului Forever Active Probiotic provin din Lactobacillus și Bifidobacterium genera; varietățile sunt următoarele:

Lactobacillus Acidophilus – inhibă organismele nedorite și ajută la prevenirea multiplicării și colonizării lor.

Bifidobacterium Longum – neutralizează bacteriile dăunătoare pentru a ajuta la reducerea frecvenței afecțiunilor gastrointestinale.

Bifidobacterium Lactis – ajută la scăderea pH-ului organismului și inhibă creșterea bacteriilor nocive.

Lactobacillus Rhamnosus – ajută la protejarea tractului intestinal, astfel încât microorganismele nedorite să nu aibă condiții propice de dezvoltare.

Lactobacillus Bulgaricus – ajuta la menținerea curățeniei și echilibrului intestinului subtire.

Lactobacillus Plantarum – conservă substanțele nutritive cheie, vitaminele și antioxidanții pentru a ajută la contracararea efectelor substanțelor nocive din hrană.

Forever Active Probiotic este singurul produs de pe piață de astăzi ce conține 6 tipuri diferite de probiotice și nu necesită refrigerare.

Este extraordinar ca Forever Active Probiotic acționează sinergic cu gelul patentat de Aloe Vera produs de Forever Living Products. Aloe acționează ca un “prebiotic”, care susține procesul de creștere și oferă probioticelor un mediu ideal de acțiune. Deci, dacă scopul dumneavoastră este de a avea un sistem digestiv sănătos, de a îmbunătăți absorbția substanțelor nutritive sau de a ameliora funcția imunitară, adaugati Forever Active Probiotic la cura dumneavoastră zilnică de suplimente nutritive.

Alte Ingrediente Forever Active Probiotic:

– Ulei de palmier, gelatină, glicerină, lecitină de soia, pectină.

Mod De Administrare Forever Active Probiotic:

– A se consuma câte o capsulă zilnic, cu apă, înainte de masă sau la 2 ore după masă. A nu se mesteca sau zdrobi.

Conținut: 30 capsule

Notă: Nu contine drojdie, grâu, gluten, porumb, produse lactate, coloranți și arome artificiale, conservanți. Acest produs conține ingrediente naturale. Din acest motiv, variațiile de culoare sunt normale.

Forever A-Beta-Care

A-Beta-Care

Este un produs esențial ce combină vitamina A (beta-caroten) și E, plus seleniu, un antioxidant mineral. Antioxidanții sunt vitali în lupta impotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanți, ajung în organism și deteriorează celulele sanatoase).

Vitamina A este importantă pentru acuitatea vizuală, creșterea oaselor, reproducere și diviziune celulară. Este implicată în menținerea integrității epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar și intestinal. Forever A-Beta-CarE este un supliment nutritiv astfel formulat, încât să asigure organismului vitamina A sub forma de beta-caroten. Organismul transformă beta-carotina în Vitamina A la nivelul intestinului subțire în timpul digestiei sau când are nevoie, excluzând riscul unei supradozări cu vitamina A (devine toxică la doze prea mari). Beta-carotina este și un antioxidant, la fel ca vitamina E și seleniul.

Vitamina E, o vitamină liposolubilă, este un excelent supliment pentru o piele sănătoasă. De asemenea, protejează vitamina A și acizii grași esențiali din celulele organismului față de oxidare și previne distrugerea țesuturilor. Seleniul, un microelement, este unul din cei mai puternici antioxidanți nutritivi, acționând sinergic cu vitamina E și beta-carotina.

Este benefic în menținerea sănătății pielii, părului, văzului. Cercetări recente arată ca seleniul este important pentru sănătatea bărbaților.

Combinația de nutritivi, disponibili într-un singur produs, este unul dintr cele mai importante suplimente pentru sănătate.

Mod De Administrare Forever A-Beta-CarE:

– A se consuma 1-2 capsule pe zi.

Continut: 100 capsule gelatinoase moi.

Forever Multi-Maca

Forever Multi-Mac

Forever Multi-Mac


Maca (Lepidium meyenii) este o plantă anuală ce se cultivă în ținutul muntos din centrul statului Peru. Rădăcina comestibilă, asemănătoare cu ridichea, reprezintă pentru localnici un nutritiv important.

În Peru, Maca a fost venerată de peste 2000 de ani. Legenda spune ca războinicii consumau Maca înainte de a merge la luptă pentru a căpăta forță și rezistență. Conchistadorii spanioli au numit-o “stimulentul sexual al incașilor”. Astăzi, Maca este cunoscută ca “ginseng peruvian”. Studii recente arată ca ar favoriza libidoul, potența sexuală și energia.

Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-și menține vitalitatea, a preveni oboseala și a atenua efectul stresului. Femeile din Peru consumă Maca de la vârsta de trei ani și rămân puternice, fertile, productive și au o vitalitate imensă pâna la vârste înaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru un rezultat maxim, trebuie consumată zilnic. Valoarea nutritivă a rădăcinii uscate este mare, similară cu cea a cerealelor (orez, grâu). Conține 60% hidrați de carbon, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale și 2,2% lipide.

Efectul benefic al radacinii asupra funcției sexuale se pare că se datorează conținutului mare de proteine și substanțe nutritive vitale. O mare parte din proteine se găsește sub formă de aminoacizi necesari multor funcții, inclusiv funcției sexuale și de reproducere. De asemenea, sunt necesari în sinteza substanțelor care transmit semnale sistemului nervos si joacă un rol major în procesul de stimulare sexuală și performanță fizică în timpul actului sexual. Principalii aminoacizi de care au nevoie aceste substanțe sunt fenilalanina, tirozina și histidina – toate trei fiind prezente în Maca în cantități semnificative. Maca conține, de asemenea, arginina, un alt aminoacid cu rol major în susținerea fertilității bărbaților. Forever Multi-Maca combină legendara Maca peruviană cu alte produse vegetale puternice și o serie de compusi selectați cu atenție, rezultând unul din cele mai reușite suplimente de acest gen.

Mod De Administrare Forever Multi-Maca:

– A se consuma zilnic două tablete cu apă.

Forever Ginkgo Plus

forever ginkgo plus


Întretineti-vă creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul “tonic al creierului”, datând de peste cinci milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinație unică de patru plante chinezești. Extractului din frunze de Ginkgo biloba, componentul principal, i-au fost asociate renumite ingrediente vegetale din China: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schisandra și Fo-ti uscat.

Se cunoaște faptul că Ginkgo este cel mai vechi arbore care a supraviețuit. Acești arbori trăiesc incredibil de mult (deseori peste 1000 de ani) și sunt extrem de rezistenți față de ciuperci și insecte. Ginkgo Biloba este unul din cele mai cunoscute (accesibile) suplimente nutritive disponibile în Europa și America de Nord.

Extractul din frunze de Ginkgo biloba contine flavonoide și terpenoide care cresc rezistenta capilarelor. De asemenea, actionează ca antioxidant. S-a dovedit că ginkgo îmbunătăteste circulatia cerebrală, ceea ce îl face un remarcabil “tonic al creierului”.

Mod De Administrare Forever Ginkgo Plus:

– A se consuma cate o tabletă de două ori pe zi

Continut: 60 tablete / cutie.

Notă: Ginkgo Plus este contraindicat în perioada de sarcină sau alăptare și copiilor sub șase ani.

Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus


Ultimele cercetari (1999-2000) legate de proprietatile miraculoase ale extractului de Lycium dovedesc efectul puternic antioxidant al acestuia, si, de asemenea, demonstreaza eficientă lui în combaterea efectelor secundare ale chimioterapiei și radioterapiei. Extractul de Lycium are proprietatea de a reduce considerabil semnele senilitatii, impiedica procesul de imbatranire și degenerare, creste acuitatea vizuala și imbunatateste functiile sexuale.

Fruct chinezesc consumat de secole, lycium favorizează constitutia fizică, menținerea energiei și a acuității vizuale. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv conceput ca sursă de antioxidanți, bioflavonoide și alte substanțe nutritive vegetale benefice.

Bogat în aminoacizi (cărămizile care compun proteinele) și vitamine, lycium este cunoscut în China ca un “tonic yin” cu multiple utilizări în medicina traditională.

Rădăcina de lemnul dulce este considerată în China produsul vegetal cu cele mai multe utilizări. Contine peste 150 de compus cu efecte benefice. Utilizarea sa cea mai frecventă este de departe cea de adjuvant, principala sa funcție fiind aceea de a obține cele mai benefice efecte din alte plante medicinale. Asta îl face un asociat ideal pentru lycium.

Licorice Flavonoid Extract este un concentrat de bioflavonoide din rădăcina de lemn dulce. Se obține printr-un procedeu care înlătură cea mai mare parte de glicirizină, un îndulcitor puternic din lemnul dulce, care produce efecte secundare. Conform celor mai recente studii, bioflavonoidele din lemn dulce se numără printre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți până în prezent.

Mod De Administrare Forever Lycium Plus:

– A se consuma câte o tabletă de trei ori pe zi.

Conținut: 100 tablete

Forever Nature-Min

forever nature-min

forever nature-min


Organismul tău poate beneficia de nutritivi proveniți din adâncul mărilor stravechi, deoarece 4% din masa corpului este constituita din aceste minerale. Organismul uman nu poate sintetiza minerale; acestea provin din hrana sau suplimente.

Forever Nature-Min este o formulă progresistă cu multe minerale sub forme biodisponibile pentru o absorbție maximă. Ea oferă macro- și microelemente în proporții perfect echilibrate pentru eficiență maximă. Utilizand minerale de bază din depozitele naturale din fundul marilor și chelatate în plante și animale marine, produsul Nature-Min ofera majoritatea mineralelor existente în corpul uman.

Mineralele îndeplinesc trei funcții:

1. Unele, cum ar fi calciul, fosforul și magneziul sunt constituente al oaselor și dinților

2. Altele sunt sub formă de săruri solubile și contribuie la controlul compoziției fluidelor și celulelor

3. Elementele precum fierul au alte sarcini. Ele colaborează cu enzimele și proteinele, substanțe necesare eliberarii și creării de energie.

Forever Nature-Min este o excelentă cale de a asigura organismului substanțe minerale și microelemente de care acesta are nevoie, pentru a veni în întâmpinarea unui stil de viață sănătos, echilibrat.

Preparatul are o eficientă maximă asociat cu Aloe Vera Gel și Absorbent-C.

Administrare Forever Nature-Min:

– 1 pana la 6 tablete pe zi (3×2 tablete zilnic) în functie de aportul de minerale necesar.

Conținut: 180 de tablete.

Forever Absorbent-C

Forever Absorbent-C

Forever Absorbent-C


Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sănătatea. Știința ne oferă azi o listă întreagă cu binefacerile pe care le oferă cea mai faimoasă vitamină.

– Este un antioxidant puternic, făcând parte din sistemul de apărare al organismului față de efectele nocive ale radicalilor liberi.

– Este un supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular.

– Este necesar pentru menținerea integritatii tesutului conjunctiv.

Vitamina C este hidrosolubilă. Întrucât oamenii, ca și unele animale, nu au capacitatea de a produce propria vitamina C, ea trebuie luată din hrană, băuturi și suplimente, cum ar fi Forever Absorbent-C.

Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este foarte evident. Cercetările arată ca o țigară distruge 25 mg vitamina C. Stresul, medicamentele și factorii poluanți din mediul înconjurator sărăcesc organismul de această vitamină. Urmarile deficientei sunt capilare fragile, sparte și sangerarea gingiilor. Pentru a fi siguri ca cele 60 mg vitamina C dintr-o tabletă sunt absorbite complet, am combinăt vitamina C cu 500 mg tărâțe de ovăz, ce contin fibre vegetale cu solubilitate crescută.

Cercetările arată, de asemenea, ca fibrele solubile mentin nivelul colesterolului în sânge la valori normale. Absorbent-C cu tărâțe de ovăz este un supliment nutritiv extraordinar. Produsul combină două substanțe nutritive vitale. Compoziția matricei, elaborată printr-un procedeu unic, reprezintă, de fapt, un sistem de eliberare eficientă a vitaminei, prin care organismul poate sa dispuna de întreaga cantitate de vitamina C din tabletă. Aportul zilnic de Absorbent-C este foarte important pentru menținerea sănătății.

Mod De Administrare Forever Absorbent-C:

– A se consuma după necesitati (1-3 tablete zilnic).

Continut: 100 tablete(fiecare continand 60 mg vitamina C)

Forever Nature’s 18

Forever Nature's 18

Forever Nature's 18


Doza zilnica de Forever Nature’s 18 este modalitatea de a asigura organismului fructele și legumele indispensabile pentru menținerea sănătății.

Fructele și legumele contin antioxidanți ce contribuie la menținerea sănătății și la sustinerea functiei imunitare, precum și alte substanțe fitochimice, și sunt o sursa importantă de substanțe nutritive de care organismul are nevoie zi de zi.

4 tablete masticabile de Forever Nature’s 18 pe zi va ofera o cantitate de antioxidanți echivalentă cu 5 portii de fructe și legume.

Mod De Administrare Forever Nature’s 18:

– A se mesteca două tablete de două ori pe zi.

Conținut: 120 tablete (necesare pentru 30 zile).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.