Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Tărâmul longevivilor (prof.Lucian Cristescu)

Prin anii 1960, cercetătorul Jay M. Hoffman cobora din văile Pakistanului de Nord-Vest cu o veste uluitoare pentru lumea occidentală. Descoperise un popor a cărui longevitate depășea orice imaginație. Cu o sănătate de fier și fără să știe de boli, oamenii Hunza ating vârsta de 120 ”“ 140 ani, dublu cât „oamenii civilizați”. La 60 de ani, femeile lor încă nasc, iar bărbații de 80 ani se dovedesc tătici.
Asaltat de întrebări, în 1968 Hoffman și-a publicat descoperirile în cartea „Secretul tribului Hunza”. Printre altele, el descrie formidabila combinație a condițiilor de viață montană cu stilul de viață simplu și sănătos. E vorba de aer curat, apă pură, muncă din plin, hrană vegetariană cu doar 1% alimente de proveniență animală.
Cum am putea să ne apropiem de performanțele longevității și sănătății lor, când locuim în văi poluate? Tema 8. vine cu soluții la îndemâna oricui este doritor și vrea cu tot dinadinsul.

Lucian Cristescu
_____________
08. Tărâmul longevivilor

Pentru alte prezentări cu prof. Lucian Cristescu http://altamedicina.ro/lucian-cristescu-incepe-sa-traiesti/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.