Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

urinări dese

1. M-am confruntat si eu cu aceasta afectiune suparatoare, timp de doua luni de zile, fara sa-mi dau seama ce se intampla. Ajunsesem sa scap urina pana ajungeam la Wc si urinam mult mai des decat dvs. (de 10-12 ori pe noapte); aproape ca nu mai dormeam. Derutata fiind de faptul ca ecografiile ieseau perfecte si analizele de urina la fel, dadeam vina pe solutia de Clorocalcin, pe care o folosesc mereu impotriva spasmofiliei. Daca am vazut ca nici un medic nu-mi gaseste nimic la rinichi, la vezica urinara ori la uretre, am trecut pe remedii naturiste. Nu ezitati sa folositi urmatorul tratament, care pe mine m-a scapat de chinul din fiecare noapte. Beti 1,5-2 l ceai de coada-calului (la o ceasca de apa se pune o lingurita de planta si se clocoteste la foc mic, timp de 15 minute) pe durata zilei. Sa nu va fie teama de ultima ceasca, pe care o veti lua seara, deoarece veti urina in cantitate mare si veti simti vezica descarcata. Senzatia de “neterminare” si disconfortul fizic local va disparea dupa prima ceasca de ceai! Puteti face si spalaturi vaginale (amestecand cu musetel), iar in ceai adaugati o lingura de bicarbonat de sodiu alimentar. In felul acesta, veti evita plimbarile si cheltuielile inutile. Coada-calului am recomandat-o unui barbat care, dupa o luna de tratament alopat, continua sa urineze sange. De-atunci, au trecut sapte ani de zile, iar el imi spune ca “apa lui de toate zilele” este ceaiul de coada-calului si nu se va desparti niciodata de acesta, de frica unei recidive. Va rog sa aveti incredere si sa perseverati, caci rau nu va va face. Va doresc multa sanatate!
Aglaia Balan – Botosani, tel. 031/51.67.14

2. Va recomand medicamentul frantuzesc Driptane, pe care eu il folosesc pentru o situatie asemanatoare si de care sunt foarte multumita. Efectul se va vedea de la prima pastila luata.
Elena – Arad

3. Consider ca boala dvs. este tratabila in urmatorul fel: – Timp de trei zile, din 15 in 15 minute, puneti comprese calde pe spate, inmuiate in ceai de coada-calului, la nivelul rinichilor, pe toata partea dorsala, si aplicati deasupra un prosop uscat. Ceaiul de coada-calului se prepara in felul urmator: in 1/2 l apa in clocot se pun 4 linguri de coada-calului si se lasa la infuzat (acoperit cu capac) timp de 15 minute. – Seara, faceti bai de sezut cu apa calda, in care puneti 1 lingura bicarbonat de sodiu si doua cristale de hipermanganat. – Evitati frigul! Picioarele si spatele sa va fie calde mereu! In 3-5 zile, o sa urinati normal, iar noaptea – numai la culcare si dimineata – la trezire. In cazul in care nu va ingrijiti, boala recidiveaza si tratamentul se reia. Nu umblati desculta prin camera, este foarte daunator. – Pentru orice eventualitate, luati de trei ori pe zi, pe zahar sau coaja de paine, cate 10 picaturi de propolis 30%, timp de 10 zile, trei luni consecutiv. In cazul in care boala nu cedeaza, va trebui sa faceti analizele necesare de laborator, sa vedeti daca nu cumva aveti colibaciloza (atunci, va trebui sa va tratati cu antibioticul la care colibacilul este sensibil, in paralel cu tratamentul naturist prescris mai sus). Multa sanatate!
prof. Maria Gotia – B-dul Horia nr. 12, Alba-Iulia, cod 2500, tel. 058/82.32.48

1 comment to urinări dese

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.