Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Alimentația (documentar video)

Filmul prezintă mulți profesionisti și alți indivizi, care vorbesc despre modul în care ei au folosit această dietă integrală cu plante pentru a trata și a vindeca majoritatea bolilor cronice și au prevenit reapariția lor.
Acest documentar ne prezintă imagini explicite, care ne ajută să înțelegem că hrana cu produse animaliere nu este potrivită consumului uman si despre modul cum suferința și moartea animalelor se “răzbună” pe oamenii care le mănâncă, provocându-le majoritatea bolilor cronice actuale și cum trecerea la o dietă bazată pe plante poate începe reversarea majorității acestor boli în aproximativ 3 săptămâni.

3 comments to Alimentația (documentar video)

 • marian

  Foarte interesant documentarul,felicitari celor care la-au facut.Cum pot sa descarc acest documentar? Poate ma puteti ajuta.

  • marian

   Ai nevoie de real player, cu ajutorul acestui player vei putea sa downlodezi filmul la tine in calculator,succes.

   Toate cele bune,
   Marian

 • Clepsidra

  intradevar e cunoscut faptu ca alimentatia vegetala este mai sanatoasa dcat cea animala,dar conteaza ca si cea vegetala sa fie la randul ei sanatoasa,fara conservanti ,pesticide si alte chimicale.degeaba mananc vegetal daca rosia este crescuta cu nu stiu c gaze si in sere fara pamant.Cred ca in mare parte bolile si dezavantajele prezentate aici is datorate chimicalelor cu care is crescute animalele,plantele.(bine..neuitand faptul ca americanii consuma prea des carne).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.