Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Caz recent de cancer cerebral stadiul IV ( Meduloblastom) vindecat prin cura naturală !

Am avut deosebita placere sa il cunosc personal pe domnul doctor Marginean. Impresia mea este ca am avut de a face cu un profesionist pana in maduva oaselor, un om foarte cultivat, serios, foarte sever cu el insusi si de aceea poate da impresia de inflexibilitate in relatia medic-pacient. Ii dau intru totul dreptate. In ceea ce priveste cancerul, nu e de glumit, e de ajuns fie si un pas gresit, cat de mic, ca boala sa se agate din nou de corp si sa revina. Am toate motivele ca eu si prietena mea sa ii fim recunoscatori. Prietena mea a avut unul dintre cele mai groaznice maladii canceroase, care se dezvolta cu o viteza fantastica si care tocmai din cauza proliferarii tumorale a primit stadializarea IV. Caz concret: dupa operatia pe creier de ablatie totala sub microscop facuta de prof Dr Alexandru Vlad Ciudea, in mai putin de o luna si jumatate tumora era la loc, in cerebel, de 3 cm. Cancerul se numeste Meduloblastom desmoplazic. Sansa noastra s-a numit domnul doctor Calin Marginean. L-am ascultat intocmai, am respectat protocolul “la litera”. Am refuzat chimioterapia, desi toti doctorii ne-au spus ca e OBLIGATORIE si ar fi cea mai mare prostie daca nu am face-o. Uite ca nu am facut-o. Niciodata nu poti sa vindeci cu otrava. Cei care au facut si fac chimio nu fac decat sa isi prelungeasca agonia si chinul, pe cand urmand o cura naturala ai sansa sa te vindeci total, fara efecte secundare, fara dureri, fara sa iti afectezi calitatea vietii. Au trecut 8 luni si jumatate de cand ultimul RMN a gasit-o pe prietena mea “curata”. Daca am fi mancat in continuare “normal” (lapte, branza, carne, oua”, dupa o luna jumatate tumora isi revenea sau dadea in metastaze. Am ales sa ne schimbam radical stilul de viata, devenind vegani si sa urmam Protocolul anticancer Marginean. Prietena mea este o marturie vie, bineinteles ca avem toate documentele medicale si foaia de internare care atesta boala si cele 2 operatii pe creier, precum si rezultatele de la imunohistochimie. Protocolul asta chiar functioneaza! Dar, pe langa respectarea”la litera” a protocolului mai trebuie niste lucruri: Trebuie sa ai motivatia de a trai si sa iti tratezi prima data sufletul de depresie. Si inca ceva: chiar si respectand totul nu e destul. Vindecarea nu o da nici protocolul, nici Calin Marginean, ci … numai Dumnezeu. In cazul nostru, minunea s-a produs. Dumnezeu lucreaza prin oameni, nu ma feresc a spune ca a lucrat prin Dr Calin Marginean.

13 comments to Caz recent de cancer cerebral stadiul IV ( Meduloblastom) vindecat prin cura naturală !

 • Irina-Roxana I.

  Multumim lui Dumnezeum Iisus Hristos si domnului dr. Calin Marginean pentru acesta minune! Multa sanatate sufleteasca si trupeasca in continuare!
  Am o mare rugaminte: unde poate fi gasit pentru consultatie dl. dr. Calin Marginean? Intreb pentru mine si pentru alti oameni interesati.
  Va multumesc anticipat!
  Irina-Roxana Ionescu

 • Cezar

  buna ziua cu tot respectul …. sunt dispus sa va platesc deranjul, cat cosiderati nici o problema doar daca ne vedem la o cafea si imi puteti arata aceste RMN-uri sau acele dovezi impreuna cu buletinul care atesteaza ca dumneavoastra sunteti pacientul in cauza ….tata are cancer dar eu asa sunt si am gasit pe net si un doctor Burzynski care a facut o regie de milioane pentru reclama super elaborata cu filme de documentar de ore si de fapt vinde ceva comun ca sodium phenylbutyrate doar ca i-a pus alt nume si l-a patentat. asa ca va rog daca intradevar sunteti cine pretindeti ca sunteti puteti sa ii salvati viata tatalui meu si eu ca informatic cu diploma in medicina pot sa ajut si pe alti sa afle de acest tratamen .

 • Dorina Schiopu

  Cezar,suntem in situatia ta si a Cristinei numai ca la noi este vorba de un copil de 12 ani operat pe creier cu recitiva.Astept raspuns urgent.MULTUMESC.

 • florin

  Buna ziua!
  aceeasi situatie si la mine.As dori sa stiu daca s-a dovedit vindecarea persoanei respective cu regimul dl Marginean.
  Va rog daca este adevarat spuneti-ne,sunt multi oameni disperati dar sunt epuizati fizic si material de o multime de sarlatani sau persoane “specializate”in tratarea cancerului.

  Multumesc!

 • cristina 2

  mda……. cata inconstienta si rautate sa fie ?! E clar ca nu e adevarat ca daca era apareau si dovezile si raspunsurile si nu eera asteptarea asta de luni de zile pt un raspuns. Scarbos de-a dreptul ! 😐

 • TEO

  fetita mea avea gliosarcom si astazi rmn este fara urma de resturi de recidiva tumorala si asta datorita domnului Calin pe care nu il cunosc dar iam urmarit toate conferintele vidio si am pus in practica fetita mea nu mananca lapte,zahar,carne,paine si este bine dar in primul rand nea ajutat dumnezeu

 • mike

  As dorii sa cunosc persoana vindecata de meduloblastom…copilul meu este in aceasi situatie, a fost operat in urma cu 9ani iar acum a recidivat… 🙁

  • Zosân Robertino

   Bună ziua ! Unde a fost operat copilul? ați făcut ședințe de radio& chimioterapie ? Sunt in aceeași situație cu o fetiță de 11 ani .Vă rog mult dacă îmi puteți răspunde !

  • Robert

   Bună ziua, scuze pentru deranj ! In ce situatie mai este copilul dumneavoastră ?

 • gabriela poiana

  intrati pe facebook pe grup de sprijin impotriva cancerului

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.