Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Centrul de sănătate cel mai bun din lume – Hippocrates SUA

Ligia: Nu știu dacă vă mai aduceți aminte de primele mele posturi legate de dieta crudă și de entuziasmul meu legat de aspectul câtorva celebrități, care după decade în care au urmat aceasta dietă, au ajuns să arate la vârste înaintate, tineri, frumoși și plini de viață. Unul din ei este doctorul Brian Clement, care și-a petrecut mai mult de 30 de ani studiind nutriția și îngrijirea sănătății în mod natural, fiind licențiat în medicina naturopatică și știința nutrițională.

El și soția lui, Anna Maria Clement, una dintre oamenii de știință ai lumii, expertă în analiza celulelor de sânge, amândoi doctoranți în domeniu, sunt directori din 1980 ai Institutului de Sănătate Hippocrates din West Palm Beach, Florida, SUA, care a ajuns pe PRIMUL LOC din lume, privind numărul de vindecări anuale.

Împreună au adoptat acum 40 ani dieta fără foc, dedicându-și viața cercetării biologice cât și răspândirii pe întregul glob a acestor descoperiri. Brian Clement are o activitate intensă care cuprinde conferințe și cursuri în privința sănătății în întreaga lume, este frecvent invitat al televiziunilor, radiourilor naționale și internaționale, fiind și un expert de resurse pentru diferite publicații americane. Dacă vedeți o poză cu acești oameni, nu vă va veni să credeți ca au peste 60 de ani. Eu l-am văzut în persoană doar pe el, care știu că are peste 68 de ani și pot să spun că arată ca un om de 45 de ani. Felicitări lor pentru această realizare și pentru toate descoperirile științifice pe care le-au adus lumii medicale.

alte interviuri cu Brian Clement(engleză netraduse)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.