Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

dieta în spasmofilie

Dieta în spasmofilie
Extras de pe site-ul Ligiei Pop de aici

Buna Ligia, ca sa fiu scurt si la subiect , sufar de spasmofilie , imi poti spune niste retete , ceva sa mananc sanantos ,am nevoie mare de calciu . Succes in continuare !

Buna, iti recomand o cura zilnica cu vlastari din floarea soarelui si suc de grau verde in proportie de peste 60%. Cei de floarea soarelui au cel mai mare procent de proteina vegetala si calciu, iar sucul de grau are toate vitaminele si mineralele de care omul are nevoie zilnic. Vlastraii de fl. soarelui se pot consuma pe paine cu pateu, in salate, ori sub forma de suc verde, facut la presa speciala pentru frunze, cu ax melcat. Fa o cautare la site-ul meu despre vlastari si iti va aparea un articol despre cum sa-i cresti si avantajele lor nutritionale. Migdalele inmuiate pentru o noapte sunt surse bogate de calciu, cat si semintele de susan. O dieta bogata in hrana vie si in special multa clorofila te va ajuta enorm, incearca procente cat mai mari in orice luna a anului, iar iarna cand nu exista frunze verzi, se pot planta in casa diverse feluri de vlastari, care mai de care mai bogati in proteine, chiar si pana la 1200% decat planta obisnuita. Multa sanatate!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.