Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Restaurantul Barca cu specific Raw (din București)

Restaurantul Barca
Str. Leonida 11, Sect 2, București – în zona Piața Spaniei, în spatele Teatrului Metropolis
Telefon pentru rezervări: 0720 928 278
Program: Luni ”“ Sâmbăta 10:00 ”“ 20:00

Atentie a nu se confunda cu restaurantul “La Barca” din str. Theodor Pallady. Am cautat un site al restaurantului Barca, n-am gasit la prima cautare. Sper sa rezolve problema asta. Inteleg ca preturile sunt mai mult decat decente!

Bazat pe conceptul reîntoarcerii la bucuria și sănătatea din natură, restaurantul Barca este o oază de verdeață și de vitalitate care oferă produse vegetariene netrecute prin foc, sucuri care oferă energie și bucurie interioară, o armonie de culori și arome îmbinate în produse rafinate și gustoase care sunt minunate și sănătoase prin însăși simplitatea lor. Alături de acestea puteți consuma și preparate vegetariene gatite cât mai natural și fără procesare îndelungată.

Preparatele restaurantului Barca sunt servite într-o atmosferă creștineasca plăcută și calmă. Conceptul acestui restaurant aparține lui Cristian Filip și Marian Grăjdan, care doresc să provoace bucătăria tradițională bazată pe folosirea preparatelor din carne, la un nivel care să satisfacă toate gusturile, fie acestea vegetariene sau carnivore. Echipa de bucătari lucrează cu pasiune pentru a renaște bucătăria modernă nedata prin foc prin combinarea unor arome absolut originale și îmbietoare. Cristian Filip, unul dintre fondatorii restaurantului (student la teologie ortodoxă) și definește misiunea lui ca și o revenire la viață și sănătate într-o atmosferă caldă duhovnicească, de bucurie creștină.Restaurantul are ca deviză solganul “Prietenii și hrana vie” și promovează două concepte de bază: hrana vie, nepreparata termic și spiritualitatea creștină specifică țării noastre. Locația se afla la parterul unei case și spațiul este împărțit în două saloane mici, de câte cinci, respectiv patru mese. Meniul este format din supe, salate, paste făcute din fructe și legume, dar și deserturi. Dintre supe amintim supă de cocos; dintre salate, salată de spanac și alge, salata soarelui, salată de andive și alune de pădure și salată de ou vegetal. La desert găsiți tort de dovleac, tort de ciocolată și mentă, clătite și skake-uri din curmale și smochine. Cafeaua se prepară din cicoare sau orz iar laptele din calciu, nuci și migdale. Cel mai mare preț din meniu este 12 lei.

2 comments to Restaurantul Barca cu specific Raw (din București)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.