Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Restaurantul vegetarian Sante din Iași

http://www.santerestaurant.ro

O oaza de liniste, sanatate si prospetime in mijlocul orasului – aceasta este reteta pe care v-o propunem ca alternativa pentru a savura un meniu natural intr-un ambient in ton cu specificul restaurantului.

Iasiul este al patrulea oras din tara care are un restaurant cu specific vegetarian 100%.

In spatiul deschis pe strada Barbu Lautaru – in spatele „Ziarului de Iasi“ – nu exista miros de carne, de mici, fum de tigara si aburi de alcool.

Desi restaurantul “Sante” este ovo-lacto-vegetarian, are in meniu si mincaruri pentru adevaratii vegetarieni, adica pentru cei care nu maninca produse de origine animala de nici un fel: lapte, oua, brinza. In restaurant se pot servi preparate fara pic de carne, insa foarte gustoase: “friptura” de soia, snitel de porumb si soia, ciulama de ciuperci, ciorba de perisoare facute din nuca, ciorba “radauteana” cu felii de snitel de soia, ciorba de “burta” din soia si smintina vegetala etc.

http://www.santerestaurant.ro

2 comments to Restaurantul vegetarian Sante din Iași

  • tiran liliana

    super ma incanta un astfel de loc am rude in iasi de abia astept sa vizitez succes in continuare

  • acum în Iași a apărut și CUIB-ul:
    https://www.facebook.com/laCUIB?fref=ts

    Dealtfel multă lume din Iași consideră CUIB-ul un loc mai potrivit pentru vegetarieni pentru că mâncarea e mai proaspătă(și locală). deasemnea CUIB-ul ține cont și de alte componente… de mediu(nu se folosește plastic, resturile se compostează etc), social(sunt la vânzare produse provenind de la persoane defavorizate) și local(nu se folosesc decât ingrediente românești).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.