Dr.Paul Costache (Audio)

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Vindecarea mea de cancer m-a costat… 50 de euro!!! – Savu isvoras

Vindecarea mea de cancer m-a costat… 50 de euro!!! – Savu Isvoras,  Octombrie 22, 2011 

La vârsta mea de 62 de ani (1,73 înălţime şi 75 kg) nu aveam probleme de sănătate deosebite, mai cu seamă că nu am fost fumător, nu am consumat alcool, cafea sau alte „sucuri” din comerţ, ci am mâncat sănătos (foarte rar puţină carne de pasăre sau peste). Totuşi în Noiembrie 2010 o stare de sănătate anormală m-a determinat să contactez un profesor – medic la un cabinet particular din Bucureşti pentru a face o investigaţie mai laborioasă.

Acesta mi-a propus o internare în spitalul unde profesa şi astfel în 22 Noiembrie 2010, internat fiind, mi s-au făcut mai multe analize de laborator şi o ecografie. În aceeaşi zi mi s-a comunicat că e iminentă o intervenţie chirurgicală pentru a fi extirpata o tumoră descoperită, iar o altă tumoră fiind neoperabilă urma să fie tratată!!!

Inevitabilul s-a produs şi în 24 noiembrie mi s-a îndepărtat chirurgical una din tumori. Starea mea postoperatorie a fost pe muchie de cuţit timp de 3 zile şi cu tot renumele spiţatului unde eram internat şi al personalului condus de un eminent profesor, care de altfel m-a şi operat, nu mi s-a dat nici o explicaţie privind agravarea stării mele de sănătate. La externare am fost deprimat şi foarte marcat de metodele tipic româneşti ale sistemului de sănătate. M-am simţit total abandonat, ignorat şi respins de cei care iniţial m-au tratat. Pe perioada spitalizării m-am înscris în toate “regulile” impuse de sistemul sanitar românesc. Cu moralul prăbuşit şi traversând o stare depresivă accentuată, am primit rezultatul anatomopatologic după 30 de zile de la operaţie: Leziuni de CIS a vezicii urinare – deci cancer!

Am fost şocat dar şi revoltat pe toată lumea, mai cu seamă pe Dumnezeu care “a uitat” ce viaţă echilibrată am dus şi ce diagnostic devastator a îngăduit să primesc. M-am resemnat şi apoi mi-am amintit că zeci de ani am trăit un stres la cote maxime care a condus la acest deznodământ al sănătăţii mele şi pentru care nicidecum nu era vinovat Dumnezeu. Mi-am reconsiderat aşadar poziţia ostilă faţă de CEL care oferă totul şi oricui la superlativ. Apoi mi-am cerut iertare pentru cutezanţa mea. Totuşi lângă mine a fost permanent acelaşi Dumnezeu pe care L-am blamat, precum şi soţia mea Marilena, cadru medical, care a trebuit să mă suporte în toată perioada de convalescenţă şi cădere psihică.

Faptul că pe lângă cheltuielile cu spitalizarea (şi nu au fost puţine!) urma să fac un tratament costisitor timp de un an (numai cele 20 de fiole prescrise de medic costau peste 3000 de Euro!) a determinat-o pe soţia mea să recurgă la un tratament 100% naturist pe o durată de 21 de zile şi care costă aproximativ 50 de euro!!!

Pentru că eram reticent la acest tratament, ca urmare a unei depresii prelungite, soţia căreia i se depistase un nodul mamar a considerat oportun să se trateze şi ea şi să mă determine astfel prin puterea exemplului să accept tratamentul. Acest tratament a fost adoptat şi adaptat de noi după o broşură a Fundaţie Creştine şi de Caritate” Viaţă şi Sănătate”, sub semnătura D-lui Emil Simionescu. (Tratamentul este prezentat la încheierea articolului!)

După 21 de zile de tratament, soţia a constatat că nodulul s-a resorbit, iar microcalculoza renală mai veche de care suferea şi care deseori declanşa infecţii urinare, a fost de asemenea vindecată. În scurt timp şi colesterolul i-a scăzut de la 270mg/dl la 210mg/dl.

În cea de-a 21 zi a tratamentului soţiei mele, am surprins-o plăcut întorcându-mă de la piaţa cu 60kg de morcovi, 20kg mere, varza, sfecla roşie, cartofi, ţelina, citrice etc, precum şi cu 40l apa distilată, graţie unui gest afectiv de mare efect făcut de un prieten. Astfel am început şi eu foarte conştiincios cură de sucuri de 21 de zile.

La două săptămâni după încheierea curei, medicul de familie, care nu ştia că am făcut un astfel de tratament, dar cunoscându-mi diagnosticul iniţial de carcinom, urma să mă recomande unui medic oncolog pentru a începe şedinţele cu citostatice, mi-a propus să fac mai întâi un set de 49 analize. Rezultatul a fost uluitor atât pentru mine cât şi pentru medic, însă nu şi pentru soţia mea. Pentru edificare am continuat investigaţiile mergând la un alt medic urolog. Acesta pentru analize complete, m-a internat la alt spital de renume din Bucureşti. Şi aici rezultatul analizelor, ecografiei şi cistoscopiei au fost la fel de surprinzătoare doar o mică cicatrice amintea de tumora existenţa cu 5 luni în urmă!

Astfel eu care credeam în minuni doar în dreptul altora, am constatat că de data aceasta minunea se petrecea incredibil… cu mine. Deci eram sănătos- NU MAI AVEAM CANCER! Acesta minune nu au făcut-o medicii. Nici rudele şi prietenii care m-au susţinut financiar, psihic dar mai cu seamă spiritual. Nici chiar copiii noştri, Felicia şi Emanuel, şi nici soţia mea de o credinţă, perseverenţă, şi ambiţie deosebită, ci NUMAI DUMNEZEU CĂRUIA II DATOREZ TOTUL! Paradoxal, am constatat cu această ocazie că, vindecarea miraculoasă nu mă v-a absolvi nicidecum în viitorul depărtat sau apropiat de ceea ce cu toţi suntem datori la un moment dat – MOARTE. Acest exerciţiu de viaţă m-a întărit nu numai fizic şi psihic ci mai cu seamă spiritual, dobândind astfel ceea ce îmi lipsea: CREDINŢĂ.

Pastorul englez C.H.Spurgeon spunea:

“Omul este înzestrat cu 5 simţuri văzul, auzul, mirosul, gustul şi pipăitul. Al şaselea simţ, credinţă, se dobândeşte. Concluzia subsemnatului: Credinţa nu face ca un lucru să fie mai uşor, ci face că toate lucrurile să fie cu putinţă!
Cazuistica de mai sus a fost însoţită de unele amendamente la CURĂ DE SUCURI cu cele 27 proceduri prin explicaţii a simptomatologiei, alimentaţia la ieşirea din tratament şi după tratament, după cum urmează:

 

 1. Bolnavul trebuie să înceapă tratamentul, determinat numai de o convingere personală privind eficienta acestuia
 2. Toate lichidele se vor consuma la ore fixe, iar apă minerală poate fi înlocuită cu apă distilată sau ceai
 3. Pentru a nu compromite tratamentul, este interzis consumul oricărui aliment solid
 4. Fructele şi legumele să fie diferite la fiecare servire, proaspete, nepătate şi coapte
 5. Dacă sucul de morcovi îngălbeneşte tegumentele, se va micşora doza la jumătate sau se va renunţa la acesta provizoriu
 6. Sucul se poate obţine doar cu storcătorul de fructe, se prepară pe loc, şi nu mai mult de cât necesarul dozei
 7. Doza lichidelor este de 115 ml
 8. Mediul în care se aplică tratamentul trebuie să fie monitorizat. Nu se v-a consuma alcool, cafea sau sucuri din comerţ. Interzis fiind şi fumatul chiar pasiv. Psihicul trebuie autoeducat pentru că în timpul curei să nu fie atras de mirosuri culinare. Consumarea alimentelor, fie şi în cantităţi mici, ar compromite tratamentul. O muzică bună, când liniştea devine apăsătoare, este binevenită (Bach este ca un medicament)
 9. Bolnavul nu trebuie să intre în alertă în momentul când, la câteva zile după debutul curei, v-a constata că a slăbit brusc. De fapt este impropriu spus că slăbeşte întrucât cea mai mare greutate se pierde prin curăţirea şi eliminarea reziduurilor digestive. Până la adaptarea organismului cu lichidele consumate v-a pierde puţin şi din greutatea propriu-zisă. Paradoxal însă, rezistenţa fizică este mai mare, iar bună dispoziţie se instalează treptat. Personal am reluat în timpul curei unele preocupări gospodăreşti şi am urcat nu de puţine ori la volan-ceea ce de fapt nu este recomandat, însă mă simţeam în formă. După finalizarea curei, greutatea revine la normal în câteva săptămâni
 10. În timpul curei este posibil să faceţi febră, fapt ce nu trebuie să vă alarmeze. Eu nu m-am confruntat cu acest fenomen însă soţia în a 9 a zi de tratament a avut frisoane şi timp de 4 zile la rând temperatura a urcat până la 40 Grade C. Toate simptomele dispar fără o medicaţie suplimentară. În cartea sa “Sănătate şi Vindecare”, autorul Sorin Nicola precizează:” Bolnavul trebuie ajutat să înţeleagă aceste reacţii ale organismului sau ca fiind normale şi chiar un semn bun al faptului că tratamentul lucrează din plin. Putem numi aceste reacţii criză de vindecare.

Nu întrerupeţi acest proces natural de dezintoxicare. Să nu uităm că un anumit volum de încărcătură toxică din organism trebuie să fie eliminat. Organismul v-a căuta pe orice cale să scape de povara toxică evacuând materiile străine prin toate orificiile care îl ajuta s-o facă în mod benefic, inclusiv prin piele, urechi, nas, gura, rinichi, intestinul gros.”

Deci nu vă îngrijoraţi atunci când în timpul curei vor apărea ciudăţenii, că de exemplu:
Eliminarea unor secreţii nazale urâte. Limba şi întreaga cavitate bucală devine o altă zonă de eliminare a toxinelor. Astfel dimineaţa limba se v-a răzui cu o linguriţă metalică iar igienă orală se va face prin periaj ori de câte ori este nevoie.

Porii vor fi eliberaţi de toxine prin masaj cu un prosop aspru puţin umezit. Veţi observa astfel că piele v-a elimina celulele moarte ca şi în cazul unei descuamări prin expunere la soare. Tenul devine curat iar dantura capăta un alb plăcut. Se recomandă deci câteva duşuri pe zi.

 1. Nu este suficient că tubul digestiv să elimine la nevoie ceea ce a digerat. Veniţi în întâmpinare cu o clismă cu ceai de muşeţel ori de câte ori este nevoie. Veţi constata că, deşi nu mai consumaţi decât lichide, veţi elimina materii fecale ciudate. Un stomac bolnav sau întregul tub digestiv, v-a elimina periodic reziduuri mai cu seamă dacă aceste zone sunt afectate de ulceraţii sau alte leziuni netratate.
 2. Controlaţi-vă urină, în special dimineaţa, într-un vas de sticlă transparent. Veţi observa că după un timp în vas se decantează o materie gelatinoasă mai consistentă la cei cu afecţiuni ale aparatului urinar. Atât eu, dar mai cu seamă soţia care a suferit de afecţiuni ale rinichilor, am observat în timpul tratamentului o eliminare masivă de materie gelatinoasă. Surprinzător pentru mine a fost şi faptul că prima şi a doua zi după tratament am eliminat cantităţi impresionante de lichid cu toate că nu mai consumăm sucuri, iar ciudăţenia era că totul se întâmplă pe cale anală.
 3. REVENIREA LA ALIMENTAŢIA NORMALĂ după cele 21 de zile de tratament, se face treptat, consumându-se cu precădere multă salată de legume şi fructe. Din când în când se pot consuma sucuri, mai cu seamă cel de mere. Vor fi excluse alimentele fierte sau coapte.
  Iată câteva reţete de salate, meniuri cu deşertul aferent şi chiar “cafea”:
  * Maioneza vegetală (se poate adăuga la orice salată)
  – Doua linguri de piure migdale
  – 3; 4 linguri apă
  – Zeama de lămâie, sare (de mare)
  – Curry praf muştar
  * Salată de ţelina şi morcov cu maioneză
  – Ţelina şi morcov răzuite, ceapă trecută prin răzătoarea mică şi stoarsă de zeamă, mărar
  – Maioneza vegetală
  – Sare după gust
  * Castraveţi cu maioneză de usturoi
  – Castraveţi feliaţi subţire, maioneza de usturoi (usturoi pişat+ulei măsline + pătrunjel +zeamă de lămâie+sare)
  * Salată de rădacinoase cu maioneză vegetală
  – Se trec prin răzătoarea mică: morcov; păstârnac; pătrunjel; ceapă; sfecla roşie la care se adăugă verdeaţă după preferinţa +maioneză

* Ciorba rece de zarzavat
– Se trec prin răzătoarea mică cantităţi după preferinţa de: morcov; ceapă; ardei roşu; dovlecel (după răzuire dovleceii se storc), se pisează usturoiul şi se amestecă cu ulei de măsline, se adăugă seminţe de floarea soarelui trecute prin râşniţă de cafea şi după preferinţa smântână vegetală. Peste acest amestec se pune apă plată rece, se drege cu zeamă de lămâie şi sare

* Ciorba rece de conopida
– Fata de ciorbă de zarzavat se adăugă şi conopida răzuita, suc de roşii, leuştean

* Ciorba rece de varză
– Fata de ciorbă de zarzavat se adăugă varza tocată mărunt; suc de roşii; leuştean; smântână vegetală sau nucă măcinată

* Unt de alune sau nuci
Alunele sau nucile puţin uscate în cuptor se mixează la râşniţă de cafea. Se adăugă miere, apă rece, ulei din seminţe de struguri sau de măsline extra virgin şi cu puţină sare se mixează până devine un conţinut cremos.

* Smântână vegetală
La patru linguri de mei fiert şi răcit, se adaugă patru linguri de seminţe de floarea soarelui măcinate mărunt. Împreună cu apă rece, ulei de măsline extra virgin, zeamă de lămâie şi puţină sare de mare se mixează până devine o cremă. Se poate înlocui meiul cu orez ne decorticat (brun), iar seminţele de fl. Soarelui cu seminţe de în (pulbere)

* Lapte de migdale
Se mixează bine amestecul de migdale măcinate cu o banană (măr sau pară), miere şi apa după gust.
* Lapte de alune de pădure
Ca şi în cazul laptelui de migdale – numai că înlocuim cu alune de pădure
* Lapte de seminţe de susan sau fl. Soarelui
Acestea se mixează bine adăugându-se şi o lingură de târâte de grâu, o banană (măr sau pară) şi puţină miere
* Lapte de soia
Întrucât în comerţ există aparat special pentru acest produs, nu rămâne decât să verificăm dacă boabele de soia sunt modificate genetic.

* “Cafea” cu lapte
La pulberea de orz (din comerţ!) se adăugă lapte vegetal şi puţină miere.
Sugestii:
– Folosiţi pâinea de casă (din faina neagră sau integrală)
– Înlocuiţi zahărul în orice cantitate cu mierea
– Folosiţi apă plată de izvor consumând min 2l/zi
– Evitaţi zonele emanativ chimice şi petroliere, în casă nu păstraţi naftalină. Odihna este un factor important alături de o alimentaţie sănătoasă şi exerciţii fizice în fiecare zi. Folosiţi timpul liber delectându-vă citind, mai cu seamă cartea cea mai răspândită din lume şi de neegalat – BIBLIA.
PENTRU CONTACT – Telefon:0740043494 – Marinela şi Ştefan

Tratamentul – Cura de Sucuri Nr. CRT. ORAR Se consumă

08:00 Suc Morcov 15:00 Suc Morcov
08:30 Apă 15:30 Apă
09:00 Suc mere 16:00 Suc Legume
09:30 Apă 1 6:30 Apă
10:00 Suc Morcov (Fructe) 17:00 Suc Morcov
10:30 Apă 17:30 Apă
11:00 Suc Sfecla Roşie (Legume) 18:00 Suc Fructe
(La Alegere)
11:30 Apă 18:30 Apă
12:00 Suc Morcov 19:00 Suc Morcov
.12:30 Apă. 19:30 Apă
13:00 Suc Morcov 20:00 Suc Legume
13:30 Apă 20:30 Apă
14:00 Suc Fructe
(la Alegere) 21:00 Suc Morcov
14:30 Apa –––

 

 

2 comments to Vindecarea mea de cancer m-a costat… 50 de euro!!! – Savu isvoras

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.